Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HITZE kandallóbetétek

HITZE kandallóbetétek

Modern ökológiai megoldások

A HITZE a modern és ökológiai kandallóbetétek, szabadon álló kályhák, kerti tűzhelyek és kandalló kiegészítők lengyel gyártója.

 

A HITZE mindenekelőtt hosszú hagyomány és tapasztalat. A részletekre való odafigyelés, mert a részletek alkotják az egészet. A HITZE a másokkal való meghitt kapcsolatok megértését és elkötelezettségét jelenti . Hisszük, hogy a szavaknak és a tetteknek hatalmuk van, ezért törődünk ügyfeleinkkel.

 

A Hitze kandallóbetétek 100% tesztelt kandallók - azok megfelelnek az összes lehetséges előírásoknak a piacon. Az acéliparban töltött 40 éves tapasztalatnak köszönhetően a kandallókat a legmagasabb minőségű anyagokból gyártják .

 

A HITZE termékek 100% -a megfelel a szigorú ECOdesign szabványoknak

A kiválasztott HITZE kandallók a BImSchV II és a 15a B-VG szabványoknak megfelelően megfelelnek a német nyelvterületeken előírt paramétereknek is, így a legjobb és legkörnyezetbarátabb befektetések!

 

A HITZE kandallók 3 és 4 mm vastagságú P265GH / EN 10028-2 kazánlemezből készülnek. Az egyes elemek modern CNC eszközök, például 2D / 3D lézervágók vagy présfékek használatával készülnek. A robotizált MAG hegesztés garantálja a HITZE kandallók magas esztétikáját és tartósságát .

 

A HITZE kínálat több mint 100 különböző fűtőberendezést tartalmaz, amelyeket személyre szabhat.
Minden fatüzelésű kandallóbetét, a legújabb technológiákon és a legjobb anyagokon alapul. Ezekbe fektetve az ökológiára, a gazdaságosságra és a legmagasabb hatékonyságra összpontosít.