Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HORDOZHATÓ KÁLYHÁK

HORDOZHATÓ KÁLYHÁK

Szabadon álló kályhák, mint hatékony hőforrás

 

Egykor garázsokban, ma bemutatótermekben. A szabadon álló kályhák, mint hatékony hőforrás. Az ilyen típusú kályháknál elsősorban nem az esztétikára volt fektetve a hangsúly, főleg a fűtési tulajdonságait használták ki. Az utóbbi időben azonban sok minden megváltozott. Ma a szabadon álló kályhák versenyeznek a népszerű kandallóbetétekkel.

A modern formatervezéssel lenyűgöző kialakítások igazi szenzációt keltenek. Nem szabad megfeledkezni ezeknek a modern eszközöknek a fűtési lehetőségeiről. A befektetők értékelik a kandallók energiahatékonyságát. Egyedi kialakításuk mellett garantálják az energiafüggetlenséget. Nekik köszönhetően áramszünet esetén is biztosíthatjuk a termikus kényelmet. 

 

Milyen előnyökkel jár a szabadon álló kályhák használata?

 

  • könnyű telepítés - ez az egyik jellemző, amely határozottan megkülönbözteti a szabadon álló kályhákat a kandallóbetétektől. A szabadon álló kályhák esetében  csak a füstgázelvezetésről és a friss levegő betáplálásáról kell gondoskodni. Nincs beépítve, ami jelentősen leegyszerűsíti az összeszerelést.
  • a szabadon álló kandalló nem foglal sok helyet, így könnyű helyet biztosítani neki.
  • hatékonyság - a szabadon álló kályhák teljes felületével hőt bocsátanak ki.
  • mobilitás - szükség esetén egy szabadon álló kályhát bármely helyre áthelyezhető, ami sajnos nem lehetséges kandallóbetétekkel.A DefroHome számos megoldást kínál, amelyeknek köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Egyre népszerűbbek a szabadon álló kályhák és biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan szabvány lesz a feltörekvő lakásokban.