Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ökológia és kandalló trendek 2022-ben

Ökológia és kandalló trendek 2022-ben
A kandalló kiválasztása otthonába

 

A kandalló kiválasztása otthonába nem csak a hatékonyság, az esztétika vagy a legújabb trendekhez való kapcsolódás vágya, hanem nagyon fontos környezetvédelmi szempontok kérdése is. Különösen idén, amikor az EU környezetbarát tervezésről szóló irányelve hatályba lépett. Velünk megtudhatja, hogy melyik kandallóbetétre érdemes fogadnia a következő szezonban. 

Sokan szeretik a nyitott tereket otthonukban. Szívesen töltik együtt a szabadidejüket, élvezik egymás társaságát. Cserébe a tervezőipar folyamatosan fejlődik, személyre szabottan kínálva
az egyedi elképzelések megvalósítását.

A nagy, hangulatos nappalik és a nyitott konyhák modern ízlésünket csalogatják. Másrészt mindannyiunknak szüksége van a magánéletre és a magunkkal való kettesben töltött pillanatokra. Akár munka céljából, ahol az otthoni irodák egyre népszerűbbé és kényelmesebbé válnak, akár tanulás vagy egyszerűen csak pihenés céljából. A tervezők, mint kiváló és empatikus megfigyelők, az életvitelünkhöz igazodó tereket kínálnak nekünk. A közös és magánterületekre való felosztás nagyon divatos és funkcionális.

A szoba tökéletes kiegészítője a kandalló. Egy adott kandallóbetét kiválasztásakor figyeljünk mind a hőkibocsátás lehetőségére, mind a megjelenésre. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy a kandalló megléte befolyásolja szubjektív komfortérzetünket és esztétikánkat. Egyértelmű, hogy a meleg és dizájnos kandalló mellett újra és újra érezni fogjuk otthonunk melegét. Ez az a hely is, amelynek közelében meghívjuk a barátainkat, időt töltünk a családunkkal, találkozunk egy romantikus randin...

Divat a következő szezonra.

Mire kell tehát figyelni ebben a szezonban? Úgy tűnik, hogy 2022-ben két tendencia fog dominálni. Divatosak lesznek a nagy üvegezésű kandallók és a szabadon álló kályhák. Különösen figyelemre méltóak a három oldalüveges modellek. Ez egy elegáns forma, amely maximális tűz látványt biztosít. Egy ilyen kandallóbetét tehát nemcsak kiváló hőforrás, hanem rendkívül ízléses dekoráció és a belső tér hangulatos megvilágításának lehetősége is. A DEFRO ilyen modelljei itt találhatók.

 

A trendben domináló második alternatíva a szabadon álló kályhák. Tökéletesek kis helyiségek fűtésére, ráadásul megjelenésükben ötvözik a hagyományt a modernitással és érdekes kialakításuk csodálatos kiegészítője lesz a belső térnek. A geometrikus formájú modellek lesznek a legnépszerűbbek ebben a szezonban. A DEFRO márka ilyen típusú kályháinak teljes választéka elérhető itt.