Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PETÉNYI VÁLYOG GLETT 25kg

AGYAG-ÁSVÁNY KFT.
10.999 Ft (8.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: PVG
Budapesti raktár : RENDELHETŐ
Központi raktár: RENDELHETŐ
A petényi vályog glett egy vékony rétegű vakolat különösen finom, sima felületekhez. Az alapanyag fehér színű kaolin. Természetes pigmenttel keverhető, így nincsenek határok a szín kialakítását illetően.
10.999 Ft (8.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az agyag glett egy vagy két, különösen vékony rétegben (mindegyik 0 – 1 mm) hordható fel vályog finomvakolatra, vagy más felületre. Ez rendkívül sima, enyhén fényes és csillogó felületet eredményez. 

Alkalmazási terület

Durva felületű, hagyományos vagy előkevert beltéri vakolatok nagyon sima, vékonyrétegű ásványi felületképző simítására alkalmazható.

Használati utasítás

A felületek legyenek tiszták, szilárdak és pormentesek. Távolítson el minden részt, ami a megfelelő tapadást akadályozhatná.

Bekeverés

Folyamatos keverés mellett adagolja a por alapú agyag gletthez a vizet, kb. 20 – 30 %. Keverje néhány percig úgy, hogy keverjen el minden port az edény aljáról illetve oldaláról. Tökéletesen egynemű állag eléréséig. A keveréket hagyja állni kb 20 percig. Bedolgozás előtt keverje át.

Bedolgozás

A simítóanyagot egyenes glettvassal és/vagy széles spaklival dolgozza be a felületre. Simítsa el, ügyelve arra, hogy a glettanyag a felületet teljesen és egyenletesen fedje. Ha szükséges felvihető második réteg is, fontos, hogy a meglévő felületre ebben az esetben permetezzen vizet. Ez arra szolgál, hogy elkerülje a gyors kiszáradást és a száradási zsugorodás okozta repedésképződést. Kikeményedés után a felület a sima felszín elérése érdekében csiszolható.

A bedolgozás során és után betartandó óvintézkedések

Semmilyen különös óvintézkedés nem szükséges!

A szerszámokról és ruházatról bő vízzel eltávolítható.

Anyagszükségélet: kb 1 kg/m2 rétegvastagság milliméterenként

Kiszerelés: 5 kg-os és 25 kg-os zsák

Eltarthatóság: Száraz, védett helyen csomagolásában korlátlan ideig tárolható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!